Er is er maar 1 zoals jij!

WIE BEN IK?

Ik wil mij graag even voorstellen;

Ik ben Carolien Mel-Buyze (1978), getrouwd en moeder van een zoon. 

Ik kwam rond mijn 20-ste er achter dat ik hoog sensitief ben.

Ik heb verschillende opleidingen en cursussen  gevolgd om mij hierin verder te ontwikkelen, en mijn kwaliteiten te ontplooien.

Toen mijn zoon werd geboren en verder op groeide bleek ook hij hoog sensitief te zijn, ik kwam gedurende de jaren veel mensen tegen die hier weinig kennis over hadden. ( school, consultatie bureau ,huisarts/artsen)  

Ik wilde mijn kennis vergroten over kinderen die hoog sensitiviteit zijn, en mijn zoon tools en tricks geven om zich staande te kunnen houden in het dagelijks leven. Ik ben de opleiding sensikids gaan volgen en ik vond dit zo leuk en interessant, dat ik graag, andere ook verder wil helpen. 

Mijn naam voor mijn praktijk is door mijn zoon ontstaan….be-uniek!

Mijn zoon heet Niek en ik wil graag dat hij zichzelf blijft, er is er maar 1 zoals hij/jij, iedereen is Uniek !

Dus vandaar mijn naam be-uniek oftewel blijf uniek!

 Naast mijn werk als sensikids coach, werk ik parttime in het ziekenhuis als verpleegkundige.

Om me te ontspannen werk ik graag in onze moestuin, sport ik regelmatig, wandel ik met onze hond, gaan we graag op reis.